Evigt ung & Evig Jul
Evig Jul är uppföljaren på Evigt ung, en okänd musikal som blev en publiksuccé och kassako på Wermland Opera. Evigt ung handlar om sångarna på operan som blivit gamla och numera bor på operahuset som blivit ett ålderdomshem. Det handlar om unga hjärtan som vägrar bli gamla, där skådisarna blev sminkade till mycket äldre versioner av sig själva.
Kampanjen
Till Evigt ung skapade jag en guerrilla kampanj som fick stor uppmärksamhet. 
Karaktärerna i musikalen fotograferades en och en och gjordes i full-size plastfigurer som placerade ut i Karlstad city och vid alla in och utfarter till staden. På måndag morgon möttes Karlstadsborna av figurerna och blev nog förbryllade om vad detta var, gamla personer med elgitarrer och rock n roll.
Detta följdes upp med små pluggannonser (med varje karaktär och föreställningens logotyp) I lokaltidningarna samma morgon. 
Det blev en ordentlig buzz och när radion klurat ut vem avsändaren var och intervjuade oss var det dags att släppa evenemanget på WOs hemsida och annonsera ut biljettförsäljningen.
Genom att etablera karaktärerna i denna helt okända musikal och att det blev en sådan bra och rolig föreställning gjorde att det var enkelt att sälja föreställningen när den sattes upp på nytt.

Mer i min portfolio

Back to Top